Friday 2 February 2018

OPREMA OTROŠKE SOBICE V NEVTRALNIH BARVAH // DESIGNING A NURSERY IN NEUTRAL COLOURS


 SLO |
Danes z vami delim en projekt, ki se je začel kot pravi projekt za prijateljico, ampak končal s kančkom moje domišljije. ;)


Kakšno leto nazaj, me je prijateljica prosila, če ji lahko pomagam pri ureditvi otroške sobice. S partnerjem sta že sama nakupila pohištvo, nista pa bila najbolj prepričana kam naj ga postavita. V kompletu sta že kupila otroško posteljico, previjalno mizo ter omaro, v sobico pa sta nameravala vključiti še eno enojno posteljo. Želela sta dodati tudi stenske nalepke živali, ki sta jih že imela doma.

Takrat je nastala takšna sobica, ki pa se pa na koncu žal ni postala realnost.

 ENG |
Today I'd like to share a project that it started as project for a friend, but it ended with a touch of my imagination. ;)

About a year ago a friend asked me if I can help her with a nursery for her baby. She and her boyfriend have already bought some furniture - a baby cot, changing station and a small closet, but they didn't know to organize the space. There was also a single bed in the room they wanted to include. Another thing they wanted me to add were some wall stickers of animals, they've already had at home.

This was the final result at the time, but unfortunately it didn't become a reality at the end.


 SLO |
Glede na to, da sem takrat vložila kar nekaj časa v pripravo 3D modelov pohištva in prostora, mi je bilo žal, da bi ta sobica ostala le še ena zaprašena datoteka na mojem disku. Odločila sem se, da jo malce osvežim in uredim po svoje. Kot glavno maskoto sobice pa sem ohranila slončka. :) In potem je nastalo tole. Kako se ti zdi? Želim si, da bi v stanovanju imeli še eno sobo v kateri bi lahko uredila otroško sobico kot je ta

 ENG |
Given that I invested quite some time into preparing 3D models of the furniture and the room, so I didn't want it to become another dusty file on my computer. I decided to refresh the idea and design it my own way. I kept the elephant as the main mascot of the room thought. :) And then I made this. What do you think? I wish I had an extra room in our apartment, so I could design a nursery like this.



xo, Maja
SHARE:

2 comments

  1. Oh, Maja tvoje delo je moje najljubše. Tolikokrat si rečem, da enkrat, ko bom lahko bom našparala, pa tut če bom rabla 10 let, da bom lahko poklicala mojstrico kot si ti, da mi bo uredila mojo dnevno sobico in kuhinjo. Takrat te kontaktiram:):):):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O hvala ti Monika za lepe besede. <3 Ker tudi jaz vedno obožujem tvoje fotografije vem, da si deliva ljubezen do svetlih, lepih in belih prostorov. :)

      Delete

Share your thoughts:

Blogger Template Created by pipdig