Saturday 24 September 2016

IN LOVE WITH GREAT DESIGN

IN LOVE WITH GREAT DESIGN

SLO | Vedno sem si rekla, da moja idealna služba bi bila taka, da bi me ljudje najeli, da bi namesto njih kupovala opremo, dekor in jim opremila ali osvežila stanovanje. Nekatere ženske najraje zapravljajo denar za obleke in make-up, jaz pa veliko raje zavijem v trgovino s pohištvom in izdelki za dom. Dom je prostor v katerem preživimo veliko svojega časa in zdi se mi prav, da je lepo urejen in da se v njem dobro počutimo. V salonih in trgovinicah z lepimi kosi bi lahko preživela ure in ure, zato nič čudnega, da sem se takoj odzvala na Ninino povabilo na druženje z njo in ostalimi ljubitelji lepega designa, v trgovinico Formadoma. 


ENG | I always say that my dream job would be the one, when people would hire me to buy furniture and home decor instead of them and then I'd make their house a home. :) Some women love to spend their money on clothes and make-up, but I prefer to visit a furniture and home decor shops. Home is a place where we spend a lot of our time, so it's necessary to have a nice and neat place to live in, where we actually feel good and comfortable. I could spend hours in design and furniture shops, so no wonder I immediately respond to Nina's invitation to hang out with her and other design lovers in Formadoma design shop.

IN LOVE WITH GREAT DESIGN
IN LOVE WITH GREAT DESIGN

SLO | V starem delu Ljubljane smo proslavili selitev Formadoma design shop-a v večji prostor na novo lokacijo na Mestnem trgu 11, ter Ninin novi osvežen blog Kitchy world o arhitekturi, notranji opremi in vsem lepem, ki ga ustvarja že od leta 2008 in pravi, da je bil že čas, da ga malo posodobi. Nova podoba mi je zelo všeč in se že veselim videti kako ga bo razvijala in ustvarjala naprej. V Sloveniji je zelo malo blogov, ki se posvečajo arhitekturi in notranjem oblikovanju, zato mi je v toliko večje veselje podpreti nekoga s podobnimi zanimanji.

ENG | In the old town part of Ljubljana, we were celebrating the bigger Formadoma design shop on the new location at Mestni trg 11 and Nina's blog Kitchy world new fresh look. She's been writing about interior design, architecture and everything nice, since 2008 and she said it was time to give her blog a new design. I like the new look very much and I'm looking forward to see what is she up to next. There are just a few interior design and architecture blogs in Slovenia, so it's a much greater pleasure to support someone with similar interests.

IN LOVE WITH GREAT DESIGN
IN LOVE WITH GREAT DESIGN

SLO | Tudi Formadomo poznam že kar nekaj časa. Že lep čas spremljam njihove objave na Instagramu in spletno trgovino, ki je založena s samimi lepimi izdelki. Ti v dom prinesejo svežino in skandinavski pridih. Jaz sem velika navdušenka nad skandinavskim stilom, zato si lahko predstavljaš kako sem uživala na obisku pri njih (mislim, da sem naredila kar nekaj obhodov v času dogodka) in naredila dolg seznam stvari, ki bi jih z veseljem prinesla v naš dom in točno vem kam bi jih dala :D. Če si tudi ti ljubiteljica lepega, pokukaj v njihovo spletno trgovinico ali pa kar v njihovo trgovino na Mestnem trgu v Ljubljani in si malo napasi oči in izberi kakšen izdelek, ki bo prinesel malo svežine v tvoj dom.

ENG | I've known Formadoma for quite some time too. I've been following them on Instagram and I've been visiting their online shop, which is stocked with so many beautiful products. They bring freshness and Scandinavian touch into your home. I'm a big fan of Scandinavian design, so you can imagine how I enjoyed my visit in their new store ( I think I made quite a few rounds around the shop during the event) and I made a long list of things that I'd love to bring into our home and I know exactly where I'd place them. :D If you are in love with beautiful things as much as I am, you should visit their online shop or visit their shop on Mestni trg in Ljubljana, admire and choose something to brighten your home. 

IN LOVE WITH GREAT DESIGN
IN LOVE WITH GREAT DESIGN
IN LOVE WITH GREAT DESIGN
IN LOVE WITH GREAT DESIGN
IN LOVE WITH GREAT DESIGN

xoxo, Maja
SHARE:

1 comment

  1. Zelo lepa dodatna oprema za dekoriranje prostora

    ReplyDelete

Share your thoughts:

Blogger Template Created by pipdig